U teškim trenucima i JP ETV pruža podršku

U skladu sa odlukom Uprave grada Beograda, i JP Emisiona tehnika i veze pružaće simboličnu podršku prijateljskim narodima, i Avalski toranj  osvetljavaće kao i svi ostali gradski simboli o kojima se stara Javno komunalno preduzeće „Javno osvetljenje“.

U znak zahvalnosti narodu Kine, za svu podršku i pomoć koju nam pruža svih ovih godina, ali i u ovim teškim trenucima, Avalski toranj osvetljavaće se nacionalnim bojama Kine 21. i 22. marta, Španije 23. i 24. marta, Irana 25. i 26. marta i  Francuske 27. i 28. marta.

Osim podrške u vidu osvetljenja nacionalnim bojama zemalja, JP Emisiona tehnika i veze i kompanija Telekom Srbija, omogućile su gledaocima koji televizijski program prate putem obične antene, odnosno preko terestrijalnog signala, da gledaju veći broj kvalitetnih kanala bez dodatne naknade.

Pored kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijom, koje su do sada mogli da gledaju, obezbedili smo da  gledaoci uživaju i u programu nova 22 TV kanala poput Arena Sport, Agro TV, Kičen TV i različitih filmskih i serijskih kanala. Na ovaj način, prema procenama, u više od 200.000 domaćinstava stigao je bez naknade novi TV sadržaj što će makar u određenoj meri, vreme koje ćemo zbog korona virusa provoditi u kućama i pred malim ekranima učiniti lakšim i pružiti dodatnu razonodu i zabavu.

Gledaocima su bez dodatne naknade dostupni kanali tokom trajanja vanrednog stanja izazvanog epidemijom korona virusa.

Listu kanala možete naći na sajtu Antena Plus.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »