U duhu tradicije, bezbednosti i zabave

Proteklog vikenda kompleks tornja na Avali posetilo je preko 4.000 ljudi svih uzrasta i interesovanja, a imali su i povoda za to. U subotu, 16.septembra u organizaciji opštine Vožovac realizovana je tradicionalna manifestacija „Dani evropske baštine“ kada su za sve posetioce, na platou ispod tornja zaigrali mladi iz KUD „Avalski cvet“. Deo publike koji su se na vreme prijavili, opština je besplatno organizovala posetu svih znamenitosti Avale. 

Kompleks tornja u nedelju, 17.septembra bio je prepun sadržaja za četvorotočkaše, za ljubitelje Alfa Romea, ali pre svega za bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Po drugi put ove godine, svi punoletni posetioci mogli su da isprobaju simulatore koje je obezbedila Agencija za bezbednost u saobraćaju, u okviru kampanje izuzetno važne za sve. Nedeljno popodne ispunio je muzički pop i rok vremeplov sa akustičnim gitarama.

Oba dana najviše su uživali najmlađi ali i njihovi pratioci u animaciji maskota na štulama koji su delili i poklone obezbeđene od strane obližnjeg Ava šoping parka.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti