Svetosavska šetnja na Avali

U subotu, 27. januara, ljubitelji rekreacije u prirodi su se okupili u organizaciji Udruženja Gradskih trkača kako bi učestvovali u Svetosavskoj šetnji na prelepim padinama Avale. Ova događaj je okupio zaljubljenike u sport i rekreaciju kako bi zajedno proslavili Svetog Savu kroz aktivan i zdrav način života.

Učesnici su imali priliku da uživaju u prirodnim lepotama Avale. Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i prijateljskom atmosferom tokom celog događaja.

Nakon uspešno završene šetnje, učesnici su posetili muzej Avalskog tornja kako bi saznali više o istoriji kao i emisionim tehnikama i vezama. Muzej je pružio uvid u prošlost Avalskog tornja i njegov značaj.

Uživanje za učesnike predstavljalo je i posetu kafeu tornja, gde su mogli opušteno razgovarati, deliti utiske i uživati u prijateljskoj atmosferi.

Organizatori su istakli važnost promocije zdravih stilova života i fizičke aktivnosti, a Svetosavska šetnja na Avali se pokazala kao izvanredna prilika za spajanje zajednice kroz sportske i kulturološke aktivnosti.

Svetosavska šetnja na Avali se već sada može smatrati uspešnom tradicijom koja će se nastaviti u narednim godinama, promovišući zdravlje, zajedništvo, pozitivan duh i simbol grada Beograda među građanima.

One comment

  1. Odlicna ideja i lepo realizovana u tako poznatom okruzenju i na toliko puta pretrcanoj stazi.
    U iscekivanju slicnih susreta pored trka👌 Hvala Gradskom trkackom, a i veliko hvala domacinu muzeja Avalskog tornja gospodji koja nas je tako srdacno primila i odvojila vreme da nam priblizi sadrzaj postavke.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti