Zapaženi na Sajmu turizma

U Beogradu je od 22 do 25.februara 2018. godine održan jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma, a promocija kompleksa Avalskog tornja bila je izuzetno zapažena. Veliku pažnju posetilaca izazvalo je predstavljanje novog kocepta u predstojećoj sezoni – promoterke sa speleološkom opremom za adrenalinsko spuštanje niz Avalski toranj.

Sve atraktivniji kompleks tornja na Avali promovisali smo na štandovima Turističke organizacije Srbije i Beograda, kroz video i štampani materijal, kao i nagrađivanjem najsrećnijih posetilaca sajma besplatnim ulaznicama za obilazak Vidikovca tornja. Osim sportskih, zabavnih i ugostiteljskih sadržaja koji od 2017.godine upotpunjuju posetu ovoj impresivnoj građevini, bila je ovo prilika da se najave i dodatni sadržaji koji će biti od nove turističke sezone 2018.godine.
Bogatija nego svih dosadašnjih, ljubitelje dobre muzike očekuju vikend kocerti, poštovaoce srpske tradicije prodajni bazari a ljubitelje adrenalina očekuje jedinstvena prilika – spuštanje čeličnim užadima niz Avalski toranj. Sve ove aktivnosti, posetioce i izletnike na Avalskom tornju očekuje već ovog proleća.

Najznačajniju manifestaciju u zemlji i regionu otvorio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, uz prisustvo predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ministarke turizma Grčke (zemlje domaćina Sajma) Elene Kountoura.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti