Sertifikati za bezbednost u zoni sporta i igralištu na kompleksu tornja

Akreditovano kontrolno telo, JKP „Zelenilo Beograd“ (Služba za atestiranje i kontrolu) izdalo je JP „Emisiona tehnika i veze“ Sertifikate za bezbednost pri korišćenju sportskih terena (za fudbal i košarku) teretanu na otvorenom (fitnes), i dečijem igralištu na kompleksu tornja na Avali.

Ovaj turistički kompleks je među prvima (ako ne i jedini) koji je za sada usaglašen sa odgovarajućim referentnim evropskim standardima. Posetioci koji svakodnevno koriste ove sprave i rekvizite, sada i zvanično mogu biti bezbedni na sportskim terenima, teretani na otvorenom, ali pre svega najmlađi u dečijem parku.

Sertifikatom se potvrđuje usaglašenost dečijeg igrališta i instaliranih rekvizita sa svim relevantim zahtevima Pravilnika o bezbednosti dečijih igrališta i odgovarajućim relevantim evropskim standardima.

Podsetimo, da su se sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija od 2016. godine izgrađeni svi dodatni sadržaji, neophodni turistima i izletnicima na komleksu Avalskog tornja, i da je njihovo korišćenje besplatno, oduvek bezbedno, ali sada i sa zvaničnim atestom.

 

 

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti