Radovi i turistička sezona u punom jeku

Uveliko traju radovi na izgradnji, sanaciji i uređenju svakog dela kompleksa tornja na Avali. Gradi se teretana na otvorenom i multifunkcionalni sportski tereni, lift za prevoz osoba sa kolicima (mala deca i invalidi), privodi se nameni prostor za mlade. Istovremeno, ulaz u komleks se proširuje i prilagođava autobuskim prevoznicima, a radi se i na ozelenjavanju i hortikulturnom uređenju.

Ovo je najveća investicija u poslednjih 7 godina koliko je prošlo od izgradnje tonja na Avali, koju je finasijski podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, kroz projekte razvoja turizma u Srbiji.

Treba napomenuti da svi radovi koji se izvode ni u jednom momentu ne remete turističku sezonu. Poseta građana turističkom delu tornja, Vidikovca i kafe bara obavlja se nesmetano, isto kao i kupovina suvenira Turističke organizacije Srbije, predah uz piće u Avala kafeu i igra najmlađih u dečijem parku. Uskoro, ponuda za posetioce biće još bogatija i odgovaraće svakom pojedincu, opravdavajući epitet najlepšeg simbola naše prestonice od koga zastaje dah.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti