Ovog vikenda „Užetom nade“ niz Avalski toranj

Nakon prošlonedeljne svečane proslave osmog rođendana i otvaranja nove turističke ponude na platou ispod tri kraka Avalskog tornja, u organizaciji JP Emisiona tehnika i veze, na isto mesto ovog vikenda, pozivamo sportske avanturiste i najmlađe!

U subotu i nedelju, 28. i 29. aprila na platou ispod najpopularnije beogradske turističke atrakcije na Avali, biće održana humanitarna manifestacija „Rope Of Hope“ („Uže nade“) spuštanja sa 110-og metra tornja. Prihod od ove manifestacije namenjen je razvoju prve nacionalne službe za spasavanje životinja u Srbiji “Animal Rescue Serbia”, a priliku da uživaju u adrenalinskoj avanturi imaće svi pojedinci koji se prijave putem sajta www.ropeofhope.club.


Na novootvorenom platou u nedelju 29. aprila od 12 časova, sve posetioce očekuju zabavne i edukativne radionice koje će kao glavnu temu imati Avalski toranj.
SandArt, porodični centar “Zanima”će prirediti radionicu slikanja u pesku na posebno osvetljenim stolovima.Svi će moći da zarone ruke u čarobni pesak i puste mašti na volju sa Anom Kononenko.
Agencija za čuvanje beba i dece „Kolibri  Babysitting“ prirediće za najmlađe posetioce kreativno edukativni  program. Kroz set ekoloških i naučnih radionica deca će simulirati erupciju lave i praviće vulkane od jestivih materijala.
Na bini će glumica i pisac dečjih priča i pesama Slađana Stojković Pavlović pripremiti tri sata programa, interaktivnog dečjeg pozorišnog komada pod nazivom “Škola za vetrove”. Deca će čuti mnogo zanimljivih autorskih priča, kao i pesme Jove Jovanovića Zmaja, a biće mesta i za improvizaciju i intrerakciju odraslih.
Druženje sa najmlađima na platou trajaće oko tri sata, a spuštanje niz toranj u organizaciji “Avantura parka” za najhrabrije, tokom celog dana.

Postavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »