Održan drugi Tinejdž bazar na Avalskom tornju

Drugi Tinejdž bazar na Avalskom tornju, održan 6. jula, bio je pravi festival mladalačke kreativnosti i preduzetništva. Ovaj događaj, koji je okupio brojne mlade talente, bio je prilika za mlade ljude da predstave svoje proizvode i rukotvorine široj publici u jedinstvenom ambijentu Avalskog tornja.

Ponuda na Bazaru

Ponuda na bazaru bila je raznolika, obuhvatajući širok spektar proizvoda:

  • Ručno pravljeni nakit: Ogrlice, narukvice, prstenje i minđuše koje su mladi kreativci sami dizajnirali i izradili.
  • Dekorativni predmeti: Unikatni predmeti za kuću, uključujući sveće, ramove za slike, ukrasne jastučiće i druge predmete.
  • Modna odeća i dodaci: Odevni komadi i modni dodaci poput torbi, kapa, i šala, dizajnirani i ručno izrađeni od strane mladih dizajnera.
  • Umetnički radovi: Slike, crteži, fotografije i druge umetnine koje su posetioci mogli da kupe ili naruče.

Zahvaljujući velikom interesovanju i pozitivnim povratnim informacijama, cilj nam je da se ovaj događaj razvije u redovnu manifestaciju koja će podsticati mlade na kreativnost, inovativnost i preduzetništvo, pružajući im potrebnu platformu i podršku za ostvarivanje njihovih ideja i potencijala.

Na ovaj način, Tinejdž bazar ne samo da promoviše mlade talente, već i doprinosi kulturnom i društvenom životu zajednice, stvarajući prostor za pozitivne promene i razvoj mladih ljudi.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *