Održan drugi memorijalni turnir ,,Branko Gogić”

U nedelju, 14. aprila 2024. održan je Drugi memorijalni turnir “Branko Gogić” u čast sećanja na bivšeg direktora JP ,,Emisione tehnike i veze”, Branka Gogića. Atmosfera na turniru bila je ispunjena sportskim duhom i emotivnim sećanjima, okupivši timove iz različitih gradova.

Uzbudljivo finale je videlo ekipu Novog Pazara kako osvaja pobednički pehar, pobedivši ekipu Medveđe rezultatom 3:1. Njihova posvećenost i umeće na terenu zasluženo su ih istakli kao šampiona.

Pohvale idu i drugim ekipama, posebno ekipi Beograda koja se našla na trećem mestu, pokazujući izuzetnu igru i sportski duh tokom takmičenja. Ostale ekipe takođe su pružile značajan doprinos dinamici turnira.

Najbolji igrač turnira je Aleksandar Milovanović, čije umeće na terenu ostavlja trajan utisak na publiku i protivnike, dok je Nikola Nikolov proglašen najboljim golmanom, čija su izuzetna refleksa i odbrane bile od presudnog značaja za uspeh svog tima.

Ovaj memorijalni turnir ne samo da oživljava sećanje na Branka, već istovremeno promoviše sportski duh, prijateljstvo i zajedništvo među učesnicima. To je prilika za zajedničko sećanje i slavljenje života jednog izuzetnog čoveka.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti