Novogodišnja zabava na Avali za celu porodicu

Besplatni novogodišnji program za celu porodicu će i ove godine biti organizovan na vrhu Avale, u okviru kompleksa Avalskog tornja, u nedelju 29. decembra od 12 časova. 

Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze, u čijoj je nadležnosti rad Avalskog tornja tradicionalno organizuje novogodišnju zabavu, kojom Beograđani, ali i brojni posetici našeg glavnog grada, ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu. U bajkovitom ambijentu na vrhu Avale, najmlađe goste očekuje pravi mađioničarski spektakl, potraga za blagom, facepainting, kreativne radionice i naravno – Deda Mraz. Po prvi put ove godine, uz podršku dečije robne kuće Leto, na raspolaganju će biti biti i igraonica sa stazama i autići Hot Wheels, kao i Barbie kutak za igranje i fotografisanje. Bogata novogodišnja ponuda će biti i na etno-tezgama. Slatkiši, suveniri i druga roba, prilagođena novogodišnjoj atmosferi, će doprineti da vrh Beograda liči na magičnu Laponiju – domovinu Deda Mraza.

Avalski toranj je i ove godine bila omiljena turistička atrakcija, sa preko 185.000 prodatih ulaznica za posetu čuvenom vidikovcu, koji se nalazi na 122. metru tornja. Proteklu godinu je obeležila izuzetno uspešna sezona tokom koje su bili organizovani brojni kulturno-umetnički programi, festivali hrane i pića, kao i predstavljanje srpskih gradova kroz tradiciju uz pomoć Turističke organizacije Srbije.

Naredne godine novi Avalski toranj obležava prvu deceniju od svog obnavljanja. Tokom cele 2020. godine, koja će biti godina jubileja, Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze će organizovati brojne nagradne konkurse koji podstiču kreativnost i inovativnost kod đaka i studenata. Planirana je još intenzivnija saradnja sa studentima iz IT sektora kroz otvaranje kreativnog Hub-a u sadašnjem prostoru Muzeja emisione tehnike. Svakako da će Avala i nadalje biti stecište dobre zabave i omiljeno mesto za provod u prirodi.

U susret Novoj godini i novoj sezoni čekamo vas na Avali (u muzej-sali) u nedelju, 29. decembra od 12 časova, da proslavimo zajedno sve lepe stvari koje su nas vezivale tokom ove godine!

Postavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »