Ministar Ljajić u poseti Avalskom tornju

27.04.2017.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, posetio je kompleks tornja na Avali. Tom prilikom obišao je novootvorene uslužno-prodajne sadržaje, kao i radove na izgradnji ostalih, koji su predviđeni projektom razvoja turizma u Srbiji. On je izrazio zadovoljstvo i pohvalio Turističku organizaciju Srbije koja je prisutna sa bogatom ponudom suvenira iz cele zemlje i turističkim informacijama. U tek otvorenom prostoru, u Bloku A na više od 220 m2, osim suvenira, prodaju se i ulaznice za Avalski toranj, a ugostiteljska ponuda je otvaranjem Avala kafea još bogatija.

Turistima sa najmlađima u pratnji, na raspolaganju je park sa dečijim igralištem i barom, gde se mogu osvežiti pićem po izboru dok se mališani zabavljaju.

Ministar Ljajić obišao je i radove na kompleksu Avalskog tornja koji su u toku, gde se gradi teretana na otvorenom, multifunkcionalni sportski tereni sa tribinama, lift za pristup turista sa kolicima ali i privode nameni objekti u Bloku B predviđeni za zabavu mladih. Ministar je izrazio i uverenje da će ova godina, kao i sve naredne obarati rekorde po posećenosti. Podsetimo da godišnje, 122 i 119 metar Avalskog toranja obiđe više od 150.000 turista.

Postavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »