JP ETV obeležilo 14. rođendan Avalskog tornja uz retrospektivu poslovanja: Borba, promene, posvećenost i uspeh!

Javno preduzeće Emisione tehnike i veze koje stoji iza Avalskog tornja, proslavilo je svoj 14. rođendan.

Unutar prostora multimedijalne sale Emisione tehnike i veze, zaposleni su se okupili u nedelju, 21. aprila 2024. godine, kako bi se prisetili izazova, promena i postignuća tokom proteklih godina.

Direktor JP ETV, gospodin Sava Savić, obratio se prisutnima, naglašavajući važnost posvećenosti, inovacija i prilagođavanja u postizanju uspeha u turbulentnom poslovnom okruženju. Istakao je da su se kompanija i zaposleni suočavali s različitim izazovima, uključujući pandemiju COVID-a, energetsku krizu izazvanu ratom u Ukrajini, kao i pravne sporove, ali da su uspeli da se izbore i postignu značajne rezultate.

Nove strategije organizacije i optimizacije poslovnih procesa, koje su implementirane početkom 2023. godine, pokazale su se kao ključne u postizanju uspeha. Kompanija je uspela da ostvari značajan rast prihoda od prodaje, uz istovremeno smanjenje troškova održavanja. Takođe, ponosno je istaknuto da su plate i naknade zaposlenih povećane dve godine zaredom, što je rezultat napora i posvećenosti celog tima.

Na kraju proslave, direktor Savić je uručio plakete jubilarcima iz 2023. i 2024. godine, ističući njihov doprinos i posvećenost uspehu kompanije.

Ova proslava nije samo obeležila godišnjicu Avalskog tornja, već je dala na značaju i snazi timskog rada, posvećenosti i sposobnost prilagođavanja u surovom poslovnom okruženju.

Pošaljite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »

Registrujte se za novosti