ULTIMATE OCR trka 26. oktobra na Avali – Spremite se za ultimativni izazov!

U subotu, 26. oktobra 2024. godine, Avala postaje centar adrenalina i avanture uz ULTIMATE OCR trku – jedinstveni događaj koji okuplja ljubitelje sporta, prirode i izazova.

Ova trka nije samo fizički napor, već i test izdržljivosti i snage duha. Organizatori poručuju da je ULTIMATE OCR trka idealna prilika da pomerite svoje granice i doživite nezaboravno iskustvo.

Kao priprema za ovaj događaj, u nedelju, 13. oktobra, održan je probni trening na Avali, gde su učesnici imali priliku da se upoznaju sa delom staze i isprobaju neke od prepreka, kako bi bili spremni za ono što ih čeka na glavnom takmičenju.

Takmičari mogu birati između dve staze, prilagođene različitim nivoima fizičke spremnosti, što garantuje da će svaki učesnik pronaći izazov koji mu odgovara.

Kategorije i staze:

  • HARD OCR – Staza od 10 km za one koji su spremni na ozbiljan izazov. Ova staza je za najhrabrije, sa teškim preprekama i zahtevnim terenom. Spremite se da testirate svoje granice!
  • FEEL OCR – Staza od 5 km namenjena početnicima ili onima koji žele da uživaju u avanturi uz blaži tempo. Idealna je prilika da osetite draži trke i isprobate svoje veštine.
  • COUPLE OCR – Posebna kategorija unutar FEEL OCR staze (5 km), gde parovi moraju zajedno savladati svaku prepreku. Ovo je trka koja jača timski duh i povezuje takmičare kroz zajednički napor.

Trka vas vodi kroz prelepe pejzaže Avale, od Avalskog tornja, preko gustih šuma i drevnih iskopina, pa sve do čuvenog spomenika Neznanom junaku. Iskustvo koje ćete nositi sa sobom ceo život!

Prijave za trku otvorene su do 19. oktobra. Više informacija i prijave dostupne su na zvaničnom sajtu trke.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *